~Kracht en Transformatie week ~


-vrijheid-natuur-gelijkgestemden-ontspanning-inspiratie-bewustwording natuur-gezonde maaltijden-verbinding-kampvuur-


Als jij bereid bent de stap naar jezelf te maken, om nu voor eens en altijd blokkades en oude patronen op te ruimen, wees dan voorbereid op een levensveranderende ervaring!


Verrijk jezelf met een Kracht en Transformatieweek

In deze week leer je om je eigen “Hartlink” of hartsverbinding te creëren met de energie van de Negen Helende Engelen. Je leert ook hoe je oude heilige geometrie, gecombineerd met de speciale technieken die ontvangen zijn van engel Ariel, kan gebruiken “To get issues out of your tissues for good, en je leven te veranderen!

Jouw missie
Naast het ervaren van deze zeven Stappen naar Transformatie, leer je de handposities waarbij je onmiddellijk de stappen opnieuw kan activeren op elk gewenst moment. Je gaat ontdekken wat je “missie” is, en beperkende beelden over jezelf los te laten en we werken met visualisaties. Humor is een belangrijk ingrediënt wat een belangrijke plek heeft deze week.

Het is een week die nog lang naklinkt als je weer in je eigen omgeving bent.~Hoofd~Handen~Hart

Wanneer je alles beleeft vanuit je hoofd en niet vanuit je hart zal de kans bestaan dat je doet wat er van je verwacht wordt. Dat je leeft naar het beeld wat mensen van je hebben gemaakt of de maatschappij. En je alles stuk beredeneert. Als je alleen leeft vanuit je hart zal je merken dat er keuzes gemaakt worden vanuit impulsiviteit en verlangens. Dat de realiteit anders is dan van waaruit je leeft. Dus het een kan niet zonder het ander!

Praktische handvatten
De bedoeling is dat deze week je je praktische handvatten geeft om wat je geleerd het om te zetten in daden. Want dat is wat er gebeurt wanneer hoofd en hart samenkomen, dan kunnen je handen ze omzetten naar daden. Je bent hier op aarde en is creëren een realiteit. Hoe gaaf is het om dat te creëren wat jouw missie is, leven vanuit je missie.De Kracht en Transformatieweek is inclusief:


Ontbijt, lunch en diner incl. drank en een heerlijk tussendoortje. Uiteraard vers bereid door onze eigen kok Imana

Een veilige en liefdevolle sfeer om volledig jezelf te kunnen zijn

Ontspannen en gezellige avonden rondom het kampvuur

Werkboek en certificaat

Een bijzondere plek - omgeven door natuur - vlakbij het Veerse Meer

Klank-lig concert verzorgd door de groep Goanna Dreaming

Een persoonlijk kristal wat je proces ondersteunt

De mogelijkheid een voetreflex sessie te ervaren door een masseuse (los bij te boeken)

Een uitgebalanceerd en goed afgestemd programma voor rust en verdieping

2 transformatiestappen per dag (woensdag 1 stap)


De Kunstwei biedt verschillende bijzondere overnachtigsmogelijkheden. We bieden je graag de mogelijkheid om een overnachtingsmogelijkheid te kiezen die bij jou past!


~ Jacqueline begeleidt deze week op een no-nonsens manier. Haar beandering is met de voeten op de grond - gebruikmakend van wat hemel en aarde te bieden heeft! ~
Omgeving

De Kunstwei is een groene beleving op zich, gelegen in de vrije natuur van het rustieke Zeeland. Het oude gedeelte van Zuid-Beveland, dat ten zuiden van de stad Goes ligt, heet de ‘Zak van Zuid-Beveland’. De ‘Zak van Zuid-Beveland’ is een schitterend gebied waarin boomgaarden, dijken, dorpjes en weilanden elkaar op verbluffende manier afwisselen.

Op zeven kilometer van de Kunstwei ligt Goes, deze stad ligt het centrum van Zeeland en is een van de leukste winkelsteden van Zeeland. Ook cultuurrijke dorpjes zoals Veere en Nisse liggen op fietsafstand van De Kunstwei.

Het Veerse Meer is ongeveer op 4 kilometer afstand met heerlijk zwemwater bij het watersportdorp Wolphaartsdijk.Ervaringen van eerdere deelnemers

~Een week om nooit te vergeten. Samen met vijf prachtige vrouwen de 7 stappen tot transformatie mogen ervaren, wat een belevenis. Toepasbare stappen voor in het dagelijks leven zorgen ervoor dat deze week absoluut een verrijking is van persoonlijke groei en kracht. Ik ben opgeladen en voel me vrij! L.B.~

~De zeven stappen waren stuk voor stuk een belevenis.~

~We zijn op een respectvolle manier door elke transformatiestap geloodst door Jacqueline. Elk van de zeven stappen geeft je informatie, zo persoonlijk. Omdat het van jou is.~

~Zo’n een mooie week, veel ervaren en intens vrij!~

Over Jacqueline BuijzeJacqueline heeft al 17 jaar haar eigen praktijk Gaia Wings en de laatste jaren heeft zij haar eigen jaarcursus en meerdere workshops ontwikkeld. Ze is erg bekend en deskundig in het werken met groepen en hun dynamiek.

Opleidingen en cursussen

In de afgelopen jaren heeft zij meerdere opleidingen en cursussen gevolgd en is ze onder meer IET master, kristaltherapeut, medium, werkt ze met Reiki, Engelen en Deva-Bloesems. Humor, onvoorwaardelijke liefde, zuiverheid en voeten in de aarde zijn een aantal omschrijvingen die Jacqueline kenmerken.


Investering Kracht en Transformatieweek

Neem je je vriendin mee, dan krijgen jullie allebei € 25 korting.
Wanneer de (aan)betaling is voldaan ben je verzekerd van een plek in deze bijzondere week. Meld je gauw aan via onderstaand aanmeldformulier.

*De prijs is exclusief overnachtingen omdat we je graag zelf de mogelijkheid bieden om te kiezen uit één van de bijzondere overnachtigsmogelijkheden op De Kunstwei.
Overnachten op de De Kunstwei
De Kunstwei biedt verschillende bijzondere overnachtingsmogelijkheden van € 9 tot €40 per nacht. We bieden je graag zelf de mogelijkheid om een overnachtingsmogelijkheid te kiezen die bij jou past!
> Prijzen overnachten op De Kunstwei
> Accomodaties De KunstweiJa, ik heb interesse in de Kracht en Transformatieweek!