Agenda


Rode Tent:

De rode tent zal weer georganiseerd worden wanner de praktijk klaar in met de renovatie. De verwachting is voorjaar 2023!

Deze start om 19:00 en aanvang is om 18:45


Workshop

Gronden en Aura beheer

'Je bent niet gegrond, het is nodig je te aarden' Klinkt leuk, maar hoe doe je dat? En wat is dat dan? Hetzelfde geld voor je Aura onderhouden en schoonmaken. Wat is een Aura en waar zit deze?

Op al deze vragen krijg je antwoord , beter nog je gaat het ervaren! We gaan deze avond praktisch aan de slag, met een no-nonsens aanpak. Je zal na deze avond de technieken hebben om jezelf te gronden en je Aura schoon te houden. een basis waar je veel aan zal hebben in het dagelijks leven of tijdens het werken in je praktijk of op de werkvloer.

Datum: 14 oktober 2020 om 19:30                                                    Investering: 45,-euro Zorg voor soepelvallende kleding, iets om op te zitten (schapenvacht, kussentje) eventuele kristallen en schrijfgerei. Thee en lekkers krijg je van mij.

Ik kijk ernaar uit je te begroeten, Namaste Jacqueline Buijze

Workshop

Kristallen en hun werking

K ristallen..., Mijn grote liefde. Ik werk al vele jaren met kristallen en hun helende enrgie. Je hoeft er absoluut niet in te geloven. Ze doen hun werk toch wel. Naast het feit dat het schitternde stenen zijn om naar te kijken en een prachtige uitstraling hebben. Het is niet zo dat baat het niet dan schaad het niet met kristallen, sommige kristallen kunnen op dat mooment net de verkeerde kwaliteiten hebben die je niet verder helpen maar juist 'triggeren'. Deze avond gaan we aan de slag met het determineren van kristallen en hoe je ze onderhoud, waar te dragen etc. Ennn...als leuke bonus pendel ik een kristal voor je uit mocht je die avond een kristal willen aanschaffen en leg ik aan je uit waarom dat kristal nu juist voor jou bestemd is. Ik zeg; 'Hier wil je bij zijn,...'

Datum: 4 november 2020 om 19:30                                     Investering 45,-euro excl. aanschaf kristal. Zorg voor soepelvallende kleding, iets om op te zitten (schapenvacht, kussentje) eventuele kristallen en schrijfgerief. Thee en lekkers krijg je van mij.

Ik kijk ernaar uit je te begroeten, Namaste Jacqueline BuijzeRitueel


Ho'oponopono ritueel

Het ho'oponopono ritueel is een oude Hawaiaanse manier van verzoening en vergeving. Het is een liefdevolle manier om om te gaan met dingen waar je je schuldig over voelt, situaties met familie,    vrienden die je gekwetst hebben. Vroeger werd het ritueel uitgevoerd door een sjamaan, tegenwoordig wordt het binnen de familie geleid door een ouder familie lid of individueel. Ik heb zo vaak mogen ervaren hoe krachtig dit instrumnet werkt, bij mezelf en anderen waar ik het aan heb mogen doorgeven. Juist door de eenvoud van het proces is het effect verassend en zo helend.        Ik zorg deze avond voor een veilige bedding, en om dit als groep te ervaren daar zit een enorme meerwaarde. Het is niet de bedoeling om deze avond hele diepe stukken aan te gaan, daarvoor ben je erg welkom in de     praktijk. Deze avond is bedoeld om dit ritueel te leren en zelf te     ervaren, zodat je dit dagelijks kan gaan toepassen. Een prachtig cadeau voor jezelf!

Datum: 16 december om 19:30                                               Investering 45,-euro Zorg voor soepelvallende kleding, iets om op te zitten (schapenvacht, kussentje) eventuele kristallen en schrijfgerief. Thee en lekkers krijg je van mij.

Ik kijk ernaar uit je te begroeten, Namaste Jacqueline Buijze