Over Jacqueline


De eerste jaren in mijn werkzame leven heb in de zorg doorgebracht. Onder andere in de specialistische thuiszorg met kinderen die een psychiatrische aandoening hadden en met meervoudig gehandicapten en later in de ouderenzorg.
Ook heb ik op meerdere groepen gewerkt voor mensen met een verstandelijke beperking met autisme en/of een psychiatrische diagnose. Tot oktober 2020 was ik werkzaam als locatie coordinator binnen de kinderovang waar ik vooral werk vanuit een coachende rol naar de teams en de organisatie. Tevens heb ik workshops mogen ontwikkelen en geven aan pedagogisch medewerkers over o.a. sociaal-emotionele veiligheid op de groep.
Momenteel werk ik naast de praktijk als pedagogisch medewerker met kinderen die een (meervoudige) handicap hebben.

Naast mijn werk ben ik in 2002 begonnen aan de opleiding energetisch genezen en lichtwerk.
Dit kwam voort uit een B.D.E., een aantal maanden raakte ik in de knoop met mezelf, niet wetende wat er nu aan de hand was.
Ik was altijd sensitief geweest maar nu was het in een verhoogde toestand. Dankzij mijn gidsen (toen dacht ik nog dat het toeval was) kwam ik terecht bij de opleiding Energetisch genezen en Lichtwerk.
En tijdens de opleiding kwam ik tot inzicht en werd ik bewust van wat er nu werkelijk aan de hand was. Ik bleek mediamieke kwaliteiten te hebben,
en ik mocht leren hoe daar mee om te gaan . Al snel tijdens de opleiding was er de behoefte en vraag om een praktijk op te zetten.

En zo geschiedde, tot mijn enorme vreugde!!

Daar kwamen weer ander cadeaus aan het licht, zo mag ik regelmatig communiceren met Spirits die zijn overgegaan. Ik vind het belangrijk om te blijven ontwikelen en regelmatig komen er prachtige cursussen of opleidingen op mijn pad. Het gaat vaak gelijk op met mijn eigen persoonlijke thema's.                                Dat is het mooie van in contact staan met jezelf en alle voorouders/zielefamilie, die helpen je graag de juiste kant op.

Mijn mediamieke kwaliteiten komen vooralsnog naar voren als helder voelen/weten en horen.
Mijn passie is het werken met Kristallen , (half) Edelstenen en Mineralen en het mogen werken als kanaal met gidsen(Spirits/overledenen) Engelen en Meesters van het Licht.Voel je welkom en onvoorwaardelijk geaccepteerd.....


Overzicht behaalde cursussen en opleidingen:

2002: Drie jarige opleiding Energetisch Genezen en   Lichtwerk, behaalde certificaten voor o.a: Reading Aura en Chakra/vorige levens en meerdere vormen van healing, Bio-sensor en resonantietherapie . Werken met de Deva bloesems en Kristaltinctuur maken. Aura en gronding beheer.
2002 1e en 2e graad voor Reiki
2005 Cursus Kristaltherapie
2011 Coaching cursus
2013 Cursus Basic, Intermediate en Advanced IET© aangevuld met de opleiding cursus tot Master in de IET© waardoor ik nu ook de Healing Angels©, IET© voor kinderen en de cursus de 7 Integrated Transformatiestappen© kan doorgeven.
2015 Initiatie Aartsengel Matatron en Sandalfon

2016 Initiatie Aartsengel Anthriel en Valeoel

2019 Workshop Hoedster van de Rode Tent

Ik werk vanuit Zuiverheid en Licht en heb respect voor eenieder hoog in mijn vaandel staan. Ik ervaar dat onvoorwaardelijke liefde en het maken van hartverbinding de basis is van waaruit ik leef en werk.


Dit houd ook in dat ik werk vanuit de intentie dat wat in jouw en mijn hoogste goed is.
Ik heb respect voor wie je bent en acht jou in staat aan te geven wat je wil.
Ik handel niet zonder overeenstemming en afstemming met jou.


Namasté, Jacqueline