Chakra en Kristal Healing


Na vele jaren gewerkt te hebben met Kristal, Chakra en Engel healingen zocht ik naar een manier om een combinatie te maken tussen de vele vormen. En zoals het dan werkt , wanneer je een intentie neerzet komen er mooie dingen op je pad. Zo ook deze bijzondere Ckakra kaarsen. Ik begreep meteen dat ik hier een nieuwe combi-methode van kon maken die diep zou werken op emotioneel, fysiek, metaal en spiritueel niveau.

Elke kaars heeft een speciale geur met essentiele olie die correspondeert aan het desbetreffende Chakra. Elk Chakra heeft een kleur en de kaarsen hebben dezelfde kleur zodat dit ook daarin doorwerkt.

Na het werken met deze methode is duidelijk dat alle disharmonieen die er kunnen zijn in het Chakra systeem met deze methode aangepakt kunnen worden. Het is van belang hiervoor de tijd te nemen en dit door te laten werken.                                                                                                                                                                                                         Daarom zal ik nooit alle Chakra's in een keer behandelen. In overleg kijken we samen naar waar de speerpunten  liggen en dan maken we een plan om dit systematisch aan te pakken.


De speciale punten die behandeld worden zijn de plekken waar de energie vloeit om de Chakra's te harmoniseren. Op dat Chakra punt komt energie binnen maar laat je ook weer energie los. Ik werk op je rug, waar tevens je onbewuste kant zit.

De resultaten zijn bijzonder mooi, er werden energie blokkades, verlichting van fysieke klachten, energie toename (na ongeveer een week), reiniging op diep niveau en loslaten van energie en patronen die niet bij jou hoorde, daarnaast krijg je informatie d.m.v. channeling van spirits, engelen of gidsen etc waar Jacqueline op dat moment mee in contact staat. De kristallen worden intuitief uitgezocht en daar geplaatst waar het je proces ondersteund.

Ik ben erg enthousiast over deze methode geworden. Het is niet een healing die ik je de 1e keer dat je bij mij komt zou geven omdat hij zo diep werkt. Tenzij je al veel hebt gedaan met energiewerk, maar laat het van te voren weten wat je wil, dan kunnen we het erover hebben. Dit is een complemenataire healing en soms net die healing om verdieping te geven die nodig was om te verankeren waar je al langer aan werkte.